ANKETNI VPRAŠALNIK o izobraževalnih potrebah prebivalstva na področju pridobivanja računalniških znanj

LAS s CILjem sodeluje v projektu Sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.

Računalniška in digitalna pismenost sta danes postali osnovni znanji, njuno potrebni za razvoj posameznika na vseh področjih. Še večji pomen pa imajo ta znanja na odmaknjenih območjih našega podeželja, saj so potrebna za lažje zaposlovanje, komuniciranje, iskanje informacij ter vodenje kmetijskega gospodarstva in s tem povezane birokracije. V okviru operacije bomo s pomočjo mobilne učilnice izvajali BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki bodo vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega tako vsebinsko, kot prostorsko blizu.

Na vas se obračamo s prošnjo za izpolnitev anketnega vprašalnika, saj želimo pridobiti informacije o tem, koliko uporabljate informacijsko-komunikacijsko tehnologijo in kakšne so vaše izobraževalne potrebe na področju pridobivanja računalniških znanj. Na podlagi zbranih informacij bomo naredili analizo stanja, ki bo podlaga za oblikovanje izobraževalnih sklopov, ki bodo oblikovani glede na vaše potrebe.

Vljudno vas naprošamo, da si vzamete nekaj minut za izpolnitev ankete. Kratko anketo lahko izpolnite TUKAJ. (link: https://www.1ka.si/a/190021)

V primeru, da potrebujete dodatne informacije ali pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika, nas kontaktirajte na telefonsko številko 05/ 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si.                                                                                                 

V upanju, da se boste našemu povabilu odzvali, vas lepo pozdravljamo in se vam zahvaljujemo.

Več o projektu. (link: http://www.icra.si/index.php?id=1166)

Dušanka Černalogar

LAS s CILjem

ICRA d.o.o. Idrija vodilni partner LAS s CILJjem