ŠPORTNO IGRIŠČE »STORŽICE« SE RAZVIJA

Na zadloškem igrišču smo pred iztekom leta spet zavihali rokave in pričeli z ureditvijo igrišča. Najprej smo naredili močne temelje ter postavili koše, ki smo jih po srečnem naključju dobili iz Ajdovščine. Skladiščni kontejner smo prestavili na novo lokacijo, na kateri je po prostorskem načrtu občine Idrije predvidena za pomožne športne objekte.

Na celotnem območju ob površinah, ki so predvidene za športno igrišče smo ponovno poravnali z zemljo, da bo več zelenih površin in da bo v poletnih mesecih lažja košnja. Uredili smo tudi parkirišče pred igriščem. Čaka nas še izdelava strehe nad kontejnerjem in manjšega nadstreška ob njem. Seveda vseh teh del ne bi izvedli, če nam ne bi pomagali Dolomit d.o.o., Peter Žgavec s.p., Euromog d.o.o., Marolt d.o.o., Gregor Rupnik s.p., Viro d.o.o., Žagarstvo Pivk Franc in vsi sosedje. Vsem res lepa hvala.

Naša želja je, da bi na igrišču v letu 2020 »premierno« izvedli 17. tek na Špičasti vrh in da bi izvedli asfaltacijo košarkaškega igrišča. Potem bi imeli velike možnosti za različne športne aktivnosti (košarka, odbojka, mali nogomet, rolkanje, hokej pozimi,…).

 

V NOVEM LETU si želim, da bi » STORŽICE« zopet postale mesto srečevanja, kot je bila nekoč »SREDNŠKA LOKEV«, ko so kmetje vodili živino piti vodo.

Hvala vsem, ki so že pomagali pri ureditvi igrišča in hvala vsem, ki še bodo.
Pomagate nam lahko tudi s finančnimi sredstvi, ki jih bomo porabili za ureditev igrišča. Sredstva nam lahko nakažete na Društva TRMA Zadlog, Zadlog 42, 5274 Črni Vrh, št. računa DBS d.d., SI56 1915 7501 1463 655, DŠ 26983109.

Za vso podporo in pomoč se vam iskreno zahvaljujem.

Predsednik društva TRMA:
Florjan Lampe