Če gre verjeti anketi, je danes na Črnovrškem veseli dan

Anketa, ki so jo v UO KUD Sloga pripravili januarja (klik), možnost podajanja svojega glasu pa imate le še do petka, 31. januarja 2020 zvečer, že kaže prve rezultate. V prvi vrsti je sicer namenjena vašemu pogledu na Črni Vrh leta 2040, v drugem planu pa vas sprašujejo, kako ste zadovoljni z življenjem na planoti, kulturo, športom in lokalno politiko. Zadnja trditev pa je bila namenjena sedaj že bivši vladi: kako ste zadovoljni z državno politiko (vlado).

Do 27. januarja, do 16. ure, vas je na anketo odgovorilo 248. Če gre zaupati rezultatom, je danes na Črnovrškem veseli dan, saj zelo zadovoljen z vlado ni nihče (0%), zadovoljnih pa je 15% anketiranih. Da bi bilo lahko precej bolje, meni 38% vprašanih, razočaranih nad vlado pa je 47 odstotkov.

2. februarja 2020 ob 20.20, bodo člani Upravnega odbora KUD Sloge pregledali tudi ostale rezultate. Če bodo rezultati v kateri od drugih kategorij (kultura, šport, lokalna politika) presenetljivi, bodo člani UO KUD Sloge skušali ugotoviti, zakaj je temu tako. Vaše napovedi – kakšen bo Črni Vrh leta 2040, pa bodo spravili v časovno kapsulo, ki jo bodo razbili leta 2040.

Sicer pa je bila anketa v prvi vrsti namenjena preganjanju dolgega časa v teh turobnih zimskih dneh.

Lovrenc Habe

Izris zaslona rezultata ankete 1ka, 27. januarja ob 16. uri.
Izris zaslona rezultata ankete 1ka, 27. januarja ob 16. uri.