Vsi sodelujoči prejmete koledar – foto razpis KUD-a Medvedje Brdo

 

  1. september  2022

Dragi prebivalci, obiskovalci in ljubitelji Medvedjega Brda.

KUD MEDVEDJE BRDO OBJAVLJA RAZPIS FOTO NATEČAJA Z NASLOVOM 

»RAZGLEDNICA MEDVEDJEGA BRDA.« 

Tema fotografskega natečaja je turistična – iščemo izvirne motive, ki so primerni za razglednico Medvedjega Brda, njegovih znamenitosti, naravnih lepot in/ali okoliških krajev. 

12 najboljših fotografij bomo objavili v našem koledarju za leto 2023, najboljše tri pa bomo razvili, uokvirili in jih prodajali na stojnici ob kmečkem prazniku prihodnje leto. Izkupiček bo namenjen delovanju našega KUD-a. Najboljših 12 fotografij bo izdanih tudi v obliki foto knjige, ki bo služila tudi kot promocijsko gradivo društva.

Razpisni pogoji: 

  • Vsak sodelujoči lahko pošlje največ 3 fotografije v JPEG digitalnem zapisu najmanj v resoluciji HD ( 1920 x 1080 pix ) ležečem formatu. 
  • Za vsako fotografijo pripišite še: naslov fotografije, kratek opis, ime avtorja, kraj in leto nastanka. 
  • Svoje fotografije pošljite do 30. oktobra  2022 na naslov medvedjebrdokud@gmail.com

Avtorji najboljših treh fotografij po mnenju komisije, bodo prejeli nagrado: KOSILO ZA 2 OSEBI.
Vsi sodelujoči pa končni izdelek – koledar. Nagrajenci bodo obveščeni preko elektronske pošte.
Komisijo sestavljajo Siniša Rančov, profesionalni fotograf in člani KUD-a: Mojca Lazar, Branko Orešnik in Lovrenc Habe

S poslanimi fotografijami na naš mail soglašate, da se vaša fotografija objavi v koledarju, foto knjigi in uporabi v razne druge promocijske namene društva v letih 2022 in 2023. Na vseh ponatisih se navede avtorja in naslov fotografije. Vaše podatke bomo hranili najpozneje do izida koledarja ter ostalih ponatisov v letu 2022 in 2023, potem jih bomo izbrisali. KUD Medvedje Brdo si vaših fotografij ne bo lastil, pač pa jih  bo uporabil le za vse navedene ponatise, kot promocijsko gradivo za sponzorje in za prodajo na krajevnem prazniku. 

Veselimo se vaših fotografij.

Vaš KUD Medvedje Brdo

Fotonatečaj podpirata Gostilnica in picerija Žakelj, Kalce ter Embalazar, tisk in oblikovanje, Tanja Laknar s.p., Logatec.