KUD SLOGA OBVEŠČA IN VABI

KUD SLOGA, 70 LET

 Kulturno-umetniško društvo Sloga obvešča, da lahko še vedno v nabiralnik pred vhodom v dvorano (nabiralnik KS) oddate svoje želje, predloge, misli, ideje… ob 70 letnici KUD Sloge.

Prav tako lahko v nabiralnik, ali na mail katarina.rudolf@gmail.com pošljete vaše fotografije starejšega letnika, ki prikazujejo kulturno dogajanje na Črnovrškem, za razstavo, ki bo 3. septembra.

KUD SLOGA v ponedeljek, 7. avgusta pripravlja kulturni dan.  Ob 17h bo prvi amaterski slikarski ex-tempore. Preizkusili se boste v slikanju v raznolikih tehnikah na več podlag. Vabljeni tudi vsi, ki ste sramežljivi slikanja/risanja. Obvezne prijave do 3. avgusta na 030/394894 ali lovrenc.habe@gmail.com. Primerno za vse generacije.

Ob 19h pa bo Kulturni krožnik. V prijetnem okolju črnovrškega parka boste lahko prisluhnili izbranim delom pesnika Simona Gregorčiča, ki vam jih bodo pripravili člani KUD Sloge. Vstop prost!

V nedeljo, 3. septembra 2017  bo slavnostni dogodek ob 70 letnici Kud sloge. Obljubljajo veliko glasbe, zanimivosti in smeha!

Be the first to comment

Leave a Reply