Brezplačni tečaj: digitalna fotografija s pametnim telefonom

LAS s CILjem sodeluje v operaciji sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije ter Občine Cerkno, Občine Idrija in ICRA d.o.o. Idrija.

V okviru projekta s pomočjo mobilne učilnice izvajamo brezplačna računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki so vam, prebivalcem Idrijsko-Cerkljanskega, blizu tako vsebinsko kot prostorsko. Na osnovi pogovorov z različnimi institucijami, prebivalci vaše lokalne skupnosti in KS Črni vrh nad Idrijo, bomo v Črnem Vrhu izvedli naslednje izobraževanje v dveh 4-urnih sklopih (od 17:00 do 20:00):

DIGITALNA FOTOGRAFIJA (fotografiranje s pametnim telefonom)

Vsebina: kaj omogočajo pametni telefoni, kakovost fotografije (različne resolucije za različne namene, kompozicija, motivi…), prenos fotografij na računalnik, shranjevanje fotografij, pošiljanje fotografij, aplikacije za preprosto urejanje fotografij, priprava fotografij za objavo na spletu, pošiljanje MMS, naročanje fotografij,…

Udeleženci morajo imeti osnovno predznanje uporabe računalnika. S seboj prinesite svoj pametni telefon.

Kdaj:
torek, 22. 10. 2019, in
torek, 5. 11. 2019,
od 17:00 do 20:00
Kje: Vitadom, Dom za starejše Bor, Črni Vrh 120

Izobraževanje bo potekalo v obliki tečaja, kar pomeni, da se morajo prijavljeni udeleženci udeležiti obeh srečanj. Če se kljub prijavi delavnic ne bi uspeli udeležiti, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite najmanj dva delovna dneva pred dogodkom, da lahko ponudimo prosto mesto drugim zainteresiranim. Če nas o odjavi ne obvestite, pri naslednji organizirani delavnici vaše prijave ne bomo upoštevali.

Zaradi omejenega števila prostih mest je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si ali po telefonu na številki 05 37 43 913.

Izvajanje operacije podpira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2021 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino promocijskega gradiva je odgovoren vodilni partner pri LAS s CILjem – ICRA d.o.o. Idrija.