Vabilo ponudbnikom lokalnih izdelkov

Sv. Barbara, zavetnica rudarjev, goduje 4. decembra, zato KS Mesto Idrija organizira Barbarin sejem, na katerem se predstavijo ponudniki lokalnih pridelkov in izdelkov. Letošnje leto bo prireditev potekala v soboto, 30. novembra 2019, od 8. do 13. ure na Mestnem trgu v Idriji.

Če ste lokalni ponudnik z umetnostno-obrtniškimi izdelki ali prehrambnimi pridelki in izdelki, Vas vabimo k udeležbi in prijavi na omenjeni prodajni sejem.

Prijave sprejemamo do četrtka, 21. 11. 2019, na elektronski naslov lenka.groselj@idrija.si ali na naslov Občina Idrija, Mestni trg 1, 5280 Idrija.

Več informacij o pogojih sodelovanja je navedenih v priloženi prijavnici.

KS Mesto Idrija bo kot organizator sejma dala skupno vlogo za vse prodajalce za pridobitev dovoljenja za prodajo na premičnih stojnicah na Barbarinem sejmu, zato vas naprošamo, da prijavnici priložite kopijo Vaše registracije za opravljanje dejavnosti prodaje na premični stojnici (v kolikor v Idriji še niste pridobivali dovoljenja) ter navedete, ali potrebujete dostop do elektrike. Prosimo, da nam pošljete tudi podpisano priloženo izjavo.

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Predsednik KS Mesto Idrija
Erik Logar

Podrobne dokumente najdete tukaj: https://www.idrija.si/objava/225443