Prostovoljci smo pomagali v vasi Podvolovljek. Zbiramo delujočo belo tehniko.

Preteklo soboto, 26.8.2023, smo se trije prostovoljci odzvali klicu Občine Luče. V vasi Podvolovljek smo čistili okolico hiše in travnike ob rečni strugi. Obenem smo v Luče odpeljali orodje, hrano, čistila, …, ki so se v zadnjih dveh tednih zbrala na obeh zbirnih mestih – v živilski trgovini KGZ Idrija v Črnem Vrhu in tehnični trgovini v Trebčah, kjer so poskrbeli tudi za pregledno embaliranje.
Akcijo zbiranja hrane, pijače, orodja zaenkrat ustavljamo. Zbrana denarna sredstva, ki ste jih prispevali prijatelji Tomos mopedov iz Črnega Vrha in kupci KGZ Idrija, tehnična trgovina Trebče, bomo namenili nakupu gradbenega materiala za obnovo po poplavah.
Če imate doma delujočo belo tehniko, ki jo lahko donirate, sporočite opis in kontaktno številko na mail ks-crnivrh@idrija.si ali podatke oddajte v tehnični trgovini v Trebčah. Seznam bomo posredovali dalje in po potrebi organizirali prevoz.
Hvala, Črni Vrh!
Hvala vsem, ki ste pomagali z nakupom in donacijo materialnih in finančnih sredstev, Vitadom Črni Vrh, KGZ Idrija, prijatelji Tomos mopedov Črni Vrh, gospodinjam, prostovoljcem in prostovoljkam za čas in dobro voljo.
Hvala tudi vsem, ki se boste klicu na pomoč odzvali v prihodnjih tednih in mesecih.
KS Črni Vrh