Razstava fotografij ter film mladih Lomčanov

Ekipa filma Večni prah spominov

Mladi iz Lomov smo v nedeljo, 6. 11. 2022, pripravili manjši kulturno ter umetniško obarvan dogodek. Razstavljenih je bilo nekaj fotografij, ki sem jih v zadnjih letih, odkar se nekoliko bolj zavzeto ukvarjam s fotografijo, ustvarila sama.

Sledilo je ponovno predvajanje filma Večni prah spominov, ki smo ga mladi Lomčani posneli letos poleti. Ustvarjamo pod imenom TEPKA prodkšn, druži pa nas zanimanje za film in snemanje, predvsem pa med vsem tem širjenjem obzorij še zelo uživamo in se imamo skupaj fino. Pod zgornjim imenom nas lahko najdete tudi na Facebooku in Instagramu, kjer objavljamo o naših dogodkih in projektih.

Film Večni prah spominov govori o štirih mladih, ki se po naključju spoznajo in podajo na raziskovanje navad ter raznih dogodkov na Črnovrškem skozi različne zgodbe, ki se pripovedujejo še danes. Navdih za posneto smo našli v knjigi Nataše Hvala, Divje babe na žlikrofih.

Na dogodku smo se zbrali v lepem številu in skupaj preživeli prijeten nedeljski večer. Vsem se zahvaljujemo za pozitivne odzive in vašo podporo. 🙂

Monika Rudolf