V nedeljo, 26. maja, skozi ves dan vabljeni v Zadlog

Prihaja eden najbolj pričakovanih dogodkov za ljubitelje gorskega teka in adrenalinskega užitka – 21. Tek na Špičasti Vrh, ki bo potekal v nedeljo, 26. maja 2024. Organiziran je v okviru Pokala Primorskih Gorskih Tekov in obeta lepo izkušnjo za tekače in spremljevalce.

Prireditev se bo odvijala pri igrišču STORŽICE v Zadlogu, od koder se bo začela pot proti Špičastem vrhu. Mladina bo na startu že ob 10:00, medtem ko se bodo člani in članice podali na pot ob 10:30. Prijava na tek bo mogoča na sam dan dogodka od 8:00 do 9:30.

Tekmovalci se bodo pomerili v različnih kategorijah, razdeljenih po starosti in spolu, v skladu s pravili Pokala Primorskih Gorskih Tekov. Tako bodo imeli vsi udeleženci enake možnosti za dokazovanje svojih sposobnosti in preseganje lastnih meja.

Startnina za člane in članice znaša 15 €, medtem ko se fantje in dekleta lahko prijavijo že za 8 €. Za Črnovrščane pa je startnina celo brezplačna. Prav tako so vabljeni vsi pohodniki in spremljevalci, da s svojo podporo in vzpodbudo polepšajo tekmovalcem pot.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Florjana Lampeta na telefonsko številko 041 659 193.

Ne zamudite priložnosti za nepozabno doživetje v objemu narave in gorskih vrhov. Pridružite se nam na 21. Teku na Špičasti Vrh in ustvarite svojo zgodbo poguma, vztrajnosti ter nepozabnih trenutkov!

 

Kategorije teka NA ŠPIČASTI VRH 2024

Tek na Špičasti vrh 2024
Zadlog, 26. maja 2024