TUDI LETOS: RALLY IDRIJA

OBVESTILO

Obveščamo Vas, do bo v NEDELJO, 30. oktobra 2016 potekal 10. Rally IDRIJA 2016!

Proga rallya je speljana tudi skozi Vaš kraj. Zaradi hitrostnih preizkušenj bodo za določen čas zaprte ceste in sicer v nedeljo 30.10.2015 od 09:00 do 15:30 na relaciji od Prebil plasta do konca Črnega vrha v smeri proti Idrijskemu Logu, do odcepa za »Ključe« naprej do odcepa za Idrijsko belo proti Zadlogu in nazaj proti Črnemu Vrhu. V tem času Vas prosimo, da ne vozite po cesti, kjer bo dirka, da ne vlačite ali spravljate lesa in v neposredni bližini ceste ne opravljate poljskih del.

Prosimo Vas tudi, da primerno zavarujete domače živali.

Vljudno Vas prosimo, da upoštevate navodila športnih funkcionarjev, varnostnikov, redarjev in policistov. Vabimo Vas, da si to izredno zanimivo prireditev ogledate s primernega mesta ob progi.
Nevarno in hkrati prepovedano je stati na zunanji strani ovinkov, ali preblizu ceste. Posebej pazite na otroke!
V priprave na rally je bilo vloženega ogromno truda in ena sama drobna nepazljivost lahko izniči ves ta trud in ugled, ki smo si ga pridobili organizatorji zaradi dobre izvedbe predhodnih tekmovanj in prebivalci teh krajev zaradi svoje gostoljubnosti in nesebične pomoči pri zagotavljanju varnosti gledalcev in tekmovalcev.
Prav tako prosimo za razumevanje pri pripravi proge, ki se bo izvajala v tednu pred dirko.

Obveščamo vas tudi, da bo v soboto 29. oktobra od 07:00 do 13:00 ure povečan promet na progi rallya zaradi organiziranega ogleda proge.
Zahvaljujemo se Vam za razumevanje in vam želimo obilo športnih užitkov ob ogledu prireditve.

Organizator
Športno društvo Hg
Več informacij glede rallya in kontakt na spletni strani prireditve www.rally-idrija.si

Be the first to comment

Leave a Reply