BREZPLAČNA DELAVNICA: Uporaba računalnika in aplikacij …

Ste siti, da morate čakati na druge, da izbrišejo igrico iz vašega pametnega telefona?  Ali vam internet ponuja viruse in piškotke? Ali vaše fotografije s počitnic ne vzbujajo dovolj zavisti? Ali bi radi račun za elektriko plačali kar od doma, iz avtomobila ali šupe?

Znanje uporabe računalnikov ni položeno v zibelko, temveč ga je potrebno pridobiti, se naučiti. Pridružite se nam na animacijski delavnici, kjer bomo poskusili ugotoviti, katera znanja iz področja digitalne pismenosti bi lahko izvajali v Črnem Vrhu, da vam ne bo potrebno ponje v večje kraje. Vabljeni ste vsi: otroci in mladi, starejši, ženske, brezposelni, posamezniki in posameznice s posebnimi potrebami in vsi drugi  zainteresirani.

Vaše ideje, želje in pobude ne bodo ostale le na papirju. V vašem kraju bomo iz kataloga izobraževanj izbrani tečaj izvedli s pomočjo mobilne učilnice in to BREZPLAČNO, saj so aktivnosti sofinancirane s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, Republike Slovenije, Občin Cerkno in Idrija, LAS s CILjem ter ICRE d.o.o. Idrija in so del operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja.

Katerih znanj na področju digitalne pismenosti bi si želeli?
Pridružite se nam in nam povejte.
Kdaj: v četrtek, 13. 6. 2019, ob 18.30
Kje: prostori KS Črni Vrh

 

Izvajalci delavnice: ICRA d.o.o. Idrija
Za dodatne informacije smo na voljo na elektronskem naslovu <izobrazevanje@icra.si>
ali po telefonu na številki 05 37 43 913.

 

Še več informacij:

PROMOCIJSKI PLAKAT ZA ANIMACIJO – ČRNI VRH

BROŠURA – DIGITALNE REŠITVE za IZZIVE PODEŽELJA – dopolnjena